Nettiluento 23.4.2022: Koiran allergiat ja autoimmuunisairaudet

12.3.2022

Linkki luennolle on toimitettu ilmoittautuneiden sähköpostiin 22.4.

Luennolle on ilmoittautunut n. 300 henkilöä, joten pidetään kamerat ja mikrofonit suljettuina. Ennakkokysymykset on toimitettu ELL Nina Mahlaselle ja nämä käsitellään luennon aikana. Jos luennon aikana herää kysymyksiä, niin näille on varattu aikaa luennon jälkeen. 

Suosittelemme  testaamaan yhteyden ja luennolle pääsyn hyvissä ajoin. Linja avataan jo noin klo 12, joten ehdit rauhassa testata yhteyden toimivuuden. Jos tulee ongelmia, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen pls.netti@gmail.com. Jos Teamsin käyttö ei ole entuudestaan tuttua, pyydämme tutustumaan sen käyttöön esimerkiksi täällä. Mobiililaitteella osallistuessa tarvitset Teams-sovelluksen.

------------------

Paimensukuisen Lapinkoiran Seura ry ja Lappalaiskoirat ry sekä Novascotiannoutajat ry järjestää nettiluennon koirien allergioista ja autoimmuunisairauksista lauantaina 23.4.2022 klo 13-16 Teamsin kautta. Osallistujat saavat luennosta myös tallenteen jälkikäteen.

Luennoitsijana toimii ELL Nina Mahlanen. Nina toimii Eläinkliniikka Peninkulman omistajaeläinlääkärinä sekä luottamustehtävissä mm. Suomen Kennelliitossa, Suomen Pystykorvajärjestössä sekä Cockerspanielit ry:ssä. Nina on erityisesti kiinnostunut koirien ja kissojen käytösongelmista, ihotaudeista, lisääntymisestä sekä koirien perinnöllisistä sairauksista. Hän on kasvattanut koiria vuodesta 1984 asti. 

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus jättää ennakkokysymyksiä koskien koirien autoimmuunisairauksia ja allergioita. Luennon lopulle on varattu aikaa myös keskustelulle. 

Luento on maksuton Paimensukuisen Lapinkoiran Seura ry:n, Lappalaiskoirat ry:n ja Novascotiannoutajat ry:n jäsenille. Muille luennon hinta on 25€ ja se laskutetaan sähköpostitse ennen luentoa.

Luennolle ilmoittautuminen on päättynyt 14.4.2022.

Luennolle ilmoittautuneet saavat tapahtumalinkin ilmoittamaansa sähköpostiin perjantaina 22.4.2022.