Uroksia jalostukseen

Voit ilmoittaa uroksesi jalostuskäyttöön oheisella lomakkeella.

Lomakkeella ilmoitetun koiran tiedot pidetään sivustolla 12 kuukautta, jonka jälkeen ilmoitus poistuu, ellei ilmoitusta ole pyydetty uusimaan (pls.netti@gmail.com). Voit milloin tahansa pyytää poistamaan koiran tiedot listauksesta, mikäli koiran käyttö jalostukseen estyy. Samaan osoitteeseen voit laittaa myös pyynnön päivittää lomakkeella ilmoitettuja tietoja.

Koiran perustiedot

Olen tarkistanut ja päivittänyt koirani terveystiedot Terveystietokantaan ajantasaisiksi *

Huom! Terveystietokannan tietojen tarkistaminen ja päivittäminen on edellytys, jotta koiran tiedot julkaistaan uroskansiossa.

Kuvaus koirasta

Voit kertoa esimerkiksi koiran suhtautumisesta koviin ja yllättäviin ääniin, uusiin asioihin, vieraisiin ihmisiin ja muihin koiriin, sekä riista- ja saalisvietistä. Kerro myös esimerkiksi luonteesta, koulutettavuudesta, harrastuksista, haukkuherkkyydestä ja asuinympäristöstä.

Kuva

Vapaaehtoinen

 

Yhteystiedot

Yhteystiedot eivät tule kotisivuille koiran ilmoituksen yhteyteen. 

Tiedot lisätään listalle, joka on näkyvissä vain niille kasvattajille, jotka ovat Paimensukuisen Lapinkoiran Seuran jäseniä ja käyttävät sivustoa henkilökohtaisilla tunnuksillaan kirjautuneena. 

Seuran ulkopuoliset kasvattajat pyytävät yhteystietosi erikseen kasvattajayhteyshenkilömme kautta. Tiedot luovutetaan vain paimensukuisen nartun astutusta suunnitteleville.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen.