Uroksia jalostukseen

Voit ilmoittaa uroksesi jalostuskäyttöön oheisella lomakkeella. 

Voit ilmoittaa kansioon myös sellaisen uroksen, jolla ei ole jalostukseen tarvittavia terveystarkastuksia tehtynä, mikäli sopivan nartun löytyessä olet valmis teetättämään tutkimukset koirallesi.

Lomakkeella ilmoitetun koiran tiedot pidetään sivustolla 12 kuukautta, jonka jälkeen ilmoitus poistuu, ellei ilmoitusta ole pyydetty uusimaan pls.kasvatus@gmail.com . Voit milloin tahansa pyytää poistamaan koiran tiedot listauksesta, mikäli koiran käyttö jalostukseen estyy. Samaan osoitteeseen voit laittaa myös pyynnön päivittää lomakkeella ilmoitettuja tietoja. 

Uroskansioon otetaan vain sellaiset urokset, joilla on maksimissaan yksi pentue. Mikäli jo ilmoitetun koiran pentuemäärä ylittää tämän ilmoituksen voimassaoloaikana, ilmoitus poistetaan ilman erillistä ilmoitusta. Päätöksellä pyrimme edistämään geenien monimuotoisuutta.

Koiran perustiedot

Olen tarkistanut ja päivittänyt koirani terveystiedot Terveystietokantaan ajantasaisiksi

Huom! Terveystietokannan tietojen tarkistaminen ja päivittäminen on edellytys, jotta koiran tiedot julkaistaan uroskansiossa.

Lyhyt kuvaus koirasta

Voit kertoa esimerkiksi koiran suhtautumisesta koviin ja yllättäviin ääniin, uusiin asioihin, vieraisiin ihmisiin ja muihin koiriin, sekä riista- ja saalisvietistä. Kerro myös esimerkiksi luonteesta, koulutettavuudesta, harrastuksista, haukkuherkkyydestä ja asuinympäristöstä. 

Lyhyt kuvaus riittää tässä vaiheessa. Muista antaa tarkemmat tiedot, mikäli joku on kiinnostunut käyttämään koiraasi jalostukseen!

Kuva

Vapaaehtoinen

Yhteystiedot

Yhteystiedot eivät tule kotisivuille koiran ilmoituksen yhteyteen. 

Tiedot lisätään listalle, joka on näkyvissä vain niille kasvattajille, jotka ovat Paimensukuisen Lapinkoiran Seuran jäseniä ja käyttävät sivustoa henkilökohtaisilla tunnuksillaan kirjautuneena. 

Seuran ulkopuoliset kasvattajat pyytävät yhteystietosi erikseen kasvattajayhteyshenkilömme kautta. Tiedot luovutetaan vain paimensukuisen nartun astutusta suunnitteleville.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen.

Ethän ole robotti? Kirjoita yhteenlaskun vastaus alle.